Categorieën
Minimale prijs
3,69
Maximale prijs
1.549,00
Online sindsMerken

Strijkplank: alle Strijkplanken online | Strijkplank.nl

Brabantia Strijktafel A Denim Black

Brabantia Strijktafe ...

€ 63,00

Braun IB3001BK strijkplanken

Braun IB3001BK strij ...

€ 99,95

Strijkplank Leifheit met stopcontact en snoerhouder

Strijkplank Leifheit ...

€ 34,99

Strijkplank Leifheit Air Board Express L 130 x 45 cm

Strijkplank Leifheit ...

€ 99,99

Strijkplank maat B met strijkijzerhouder van Brabantia-30%

Strijkplank maat B m ...

Van € 99,99 voor € 69,99

Tafelstrijkplank Blokker 76 x 30 cm

Tafelstrijkplank Blo ...

€ 17,99

Mouwstrijkplank Leifheit Grijs--7%

Mouwstrijkplank Leif ...

€ 35,87

Strijkwater Robijn Intense morgenfris 1 liter

Strijkwater Robijn I ...

€ 3,69

Strijkplank Joseph Joseph glide plus blauw-20%

Strijkplank Joseph J ...

Van € 149,99 voor € 119,99

Strijkplank 124 x 38 cm met lavendel hoes van Brabantia

Strijkplank 124 x 38 ...

€ 85,00

Strijkplank Brabantia type c met stoomunithouder-10%

Strijkplank Brabanti ...

Van € 119,00 voor € 106,99

Wham strijkplanken met strijkplankovertrek rood

Wham strijkplanken m ...

€ 47,52

Strijktafel Brabantia type D met uitklapbaar linnenrek zwart

Strijktafel Brabanti ...

€ 149,00

Strijkplankovertrek Brabantia maat A 110x30 cm morning breeze

Strijkplankovertrek ...

€ 21,99

Stoomstrijksysteem Miele B 4312 Fashionmaster

Stoomstrijksysteem M ...

€ 1.549,00

Strijksysteem Laurastar Smart I

Strijksysteem Lauras ...

€ 1.499,00

Strijkplank.nl - startpunt voor je nieuwe strijkplank

Wil je een strijkplank kopen? Bekijk dan eerst of jouw nieuwe strijkplank geschikt is voor jouw droogstrijkijzer, stoomstrijkijzer of stoomgenerator. Een stoomgenerator heeft namelijk een grotere strijkijzerhouder nodig. Droogstrijkijzers kunnen in de meeste gevallen op alle strijkplanken worden gebruikt. Daarnaast zit er ook verschil in de oppervlakte van de strijktafel zelf. Een strijkplank met een wat kleiner strijkoppervlak is gemakkelijk op te bergen. Maar met een groter strijkoppervlak hoef je een kledingstuk minder vaak te verplaatsen. Hierdoor ben je sneller klaar met strijken en hangt het wasgoed uit de wasmand eerder terug in je kledingkast. Verder zijn er in hoogte verstelbare strijkplanken, dit is fijn om rugklachten te voorkomen.

Mouwstrijkplank maakt mouwen strijken gemakkelijk!

Het strijken van de mouwen is vaak een lastige klus. Want de plooien van jouw trui of overhemd passen niet goed op een standaard strijkplank, waardoor er altijd kreukels ontstaan. Speciaal voor dit probleem is de mouwstrijkplank bedacht. Dit handige mini strijkplankje is precies groot genoeg voor een mouw. Je vouwt de mouw om de strijkplank heen en zo kun je alle kanten van het overhemd perfect glad strijken, zonder het risico op valse vouwen. Ook zijn de meeste mouwplanken inklapbaar waardoor het bijna geen ruimte in beslag neemt.

Tafelstrijkplank een strijkplank voor op tafel

Tafelstrijkplanken zijn erg handig in gebruik, omdat je de tafelstrijkplank simpelweg op tafel zet en je dus niet de ruimte nodig die je voor een strijkplank met volledig onderstel wel nodig hebt. Deze planken hebben kortere poten en zijn uiterst stabiel op een vlakke ondergrond. Daarentegen is het strijkoppervlakte vaak wel een stuk kleiner en  ben je wat betreft de werkhoogte ook minder flexibel. In de praktijk worden tafelstrijkplanken vaak gebruikt voor kleine strijkklusjes tussendoor of als je liever zittend aan de kamertafel strijkt.

Vind de beste strijkplank voor jou

De meest bekende strijkplank is  waarschijnlijk die van Brabantia. Maar de strijkplanken van Leifheit, Bosch, Phillips of Tefal zijn ook een uitstekende keuze. Zo worden de meeste Leifheit strijkplanken uitgevoerd met een snoergeleider. Dit heeft als voordeel dat het snoer tijdens het strijken nooit in de weg zit. Maar ook de bekende strijkijzer fabrikanten als Philips en Siemens hebben kwalitatief goede strijkplanken op de markt gebracht met lange fabrieksgarantie. Er valt dus genoeg te kiezen! Op strijkplank.nl vind je een handig overzicht van alle beschikbare strijkplanken. Doe er je voordeel mee en bestel vandaag nog jouw nieuwe strijkplank!

Daarom shop je op strijkplank.nl

Dankzij de laagste prijs én het meest complete aanbod weet je zeker dat je de beste keuze maakt. We delen bij alle strijkplanken in onze online strijkplankwinkel namelijk ook meteen de prijzen die de webshops en webwinkels daarvoor berekenen. Dus heb je een bepaald budget in gedachten voor een nieuwe strijkplank? Of zoek je de beste strijktafel voor de laagste prijs? Bij ons weet je zeker dat je nooit teveel betaald! Twijfel je nog over de grote of het type strijkplank dat je wilt bestellen? Bezoek dan eerst onze eigen strijkplankadvies pagina, zo vind je precies waar je op zoek naar bent. Is het bestelde artikel toch niet goed of heb je het verkeerde model besteld? Geen probleem. De aangesloten huishoudwinkels die bij ons zijn aangesloten, doen nooit moeilijk over terugsturen.

Het complete aanbod strijkplanken

Met het complete aanbod strijkplanken op ons platform kun je alle strijktafels in iedere gewenste kleur en of afmeting bestellen. Dus zoek je naar een tafelstrijkplank met een blauw of zwarte strijkplankhoes? Of een strijkplank van het merk Brabantia maat C? In veel gevallen zullen de webwinkels waarmee we samenwerken de strijkplanken die je wilt kopen gewoon voor je op voorraad hebben. Dat betekent dat je online kunt bestellen, dat de webshop ermee aan de slag gaat en dat jij de nieuwe plank vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt. Dus voor de toekomst hoef je nog maar één website te onthouden en dat is strijkplank.nl. Logisch toch, als je online een strijkplank wilt kopen!