Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 18-08-2023

1. Algemeen

Welkom bij Strijkplank.nl, dé webshop voor strijkplanken en bijbehorende accessoires. Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruik maakt van onze website of producten bestelt. Door gebruik te maken van onze website of producten te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk om geen gebruik te maken van onze diensten.

2. Identiteit van de ondernemer

3. Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die via de website www.strijkplank.nl worden aangegaan.

4. Bestellingen

4.1. Om een bestelling te plaatsen bij Strijkplank.nl, dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. Als u jonger bent dan 18 jaar, moet u toestemming hebben van uw ouders of wettelijke voogd.

4.2. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en andere heffingen, tenzij anders vermeld.

4.3. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat alle nodige informatie over uw bestelling.

4.4. Strijkplank.nl behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van onjuiste prijsinformatie of andere fouten op de website.

5. Levering

5.1. Strijkplank.nl streeft ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te leveren. Vertragingen kunnen echter voorkomen, en we zullen ons best doen om u op de hoogte te stellen van eventuele vertragingen.

5.2. De levering vindt plaats op het door u opgegeven adres tijdens het bestelproces.

6. Retourneren en Herroepingsrecht

6.1. U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

6.2. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u dit schriftelijk of per e-mail aan Strijkplank.nl kenbaar te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

6.3. Tijdens de herroepingstermijn verwachten wij dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te behouden.

6.4. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening.

7. Garantie

7.1. Op al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren.

7.2. Mocht u een defect of gebrek aan een product constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via het e-mailadres info@strijkplank.nl.

8. Privacy

8.1. Strijkplank.nl respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Onze Privacyverklaring legt uit hoe wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het verzamelen en gebruiken van uw gegevens volgens onze Privacyverklaring.

9. Klachten

9.1. Als u een klacht heeft over onze producten of diensten, kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres info@strijkplank.nl. Wij zullen ons best doen om uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen.

10. Toepasselijk recht

Op deze Algemene Voorwaarden en alle overeenkomsten tussen u en Strijkplank.nl is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden zijn te allen tijde voorbehouden. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen voor de meest recente versie van onze voorwaarden.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het eerder vermelde e-mailadres.

Dank u voor uw vertrouwen in Strijkplank.nl!

Het Strijkplank.nl Team

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.