Kies een strijkplank

Bij iedere plank kunt u zelf een overtrek kiezen.

Kleine strijkplanken

Kleine strijkplanken

ca. 110 x 34 cm

  • Kleine was (1 - 2 personen)
  • Af en toe strijker
Normale strijkplanken

Normale strijkplanken

ca. 120 x 38 cm

  • Normale was (ca. 4 personen)
  • Regelmatige strijker
Grote strijkplanken

Grote strijkplanken

ca. 137 x 38 cm

  • Middelgrote was (4 - 6 personen)
  • Strijkt veel & vaak
XL strijkplanken

XL strijkplanken

ca. 130 x 52 cm

  • Grote was (6+ personen)
  • Fanatieke strijker
1 / 4

Strijkplank.nl - het startpunt voor uw nieuwe strijkplank!

Een goede strijkplank is onmisbaar voor een vlekkeloos strijkproces. Of u nu een professionele kleermaker bent of gewoon uw dagelijkse kleding netjes wilt presenteren, een strijkplank biedt de stabiele basis die u nodig heeft voor efficiënt strijken. Bij het kiezen van de juiste strijkplank zijn er enkele cruciale overwegingen om in gedachten te houden.

Een grote of juist een kleine strijkplank?

Allereerst is de grootte van het strijkoppervlak van groot belang. Kies een strijkplank die voldoende ruimte biedt voor uw kledingstukken, zodat u niet steeds hoeft te verschuiven. Verstelbare hoogte is een andere handige eigenschap, omdat dit zorgt voor ergonomisch strijken, ongeacht uw lengte.

Duurzaamheid is ook essentieel. Investeer in een strijkplank met een stevig frame en een duurzame hoes om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat. Sommige strijkplanken hebben extra functies, zoals ingebouwde stopcontacten of stoomstations, die uw strijkervaring naar een hoger niveau tillen.

Het complete aanbod strijkplanken

Bij het kopen van een strijkplank is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en budget. Of u nu op zoek bent naar een compacte strijkplank voor kleine ruimtes of een luxe model voor professioneel gebruik, er is voor elk wat wils.

Met ons uitgebreide assortiment strijkplanken op ons platform heeft u de mogelijkheid om strijktafels in elke gewenste kleur en afmeting te bestellen. Dus bent u op zoek naar een tafelstrijkplank met een blauwe of zwarte strijkplankhoes? Of misschien een Brabantia strijkplank in maat C? In veel gevallen hebben de webwinkels waarmee we samenwerken de strijkplanken die u wilt kopen gewoon op voorraad. Dat betekent dat u eenvoudig online kunt bestellen, de webshop gaat ermee aan de slag en u ontvangt uw nieuwe plank zo snel mogelijk thuis.

Kortom, voor al uw strijkplankbehoeften hoeft u slechts één website te onthouden: strijkplank.nl. Dat is toch wel zo handig als u online een strijkplank wilt aanschaffen!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.