Verzenden & retourneren

Verzending

  1. Leveringstijd: We doen ons best om uw bestelling binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Vertragingen kunnen echter voorkomen, en we zullen ons uiterste best doen om u tijdig op de hoogte te stellen van eventuele vertragingen.

  2. Leveringsadres: Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste leveringsadres opgeven. Zorg ervoor dat dit adres correct is, want we leveren op basis van de informatie die u verstrekt.

  3. Verzendkosten: De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenen en kunnen variëren op basis van uw locatie en de grootte/gewicht van de bestelde producten.

  4. Volgen van uw bestelling: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen.

Retourneren

  1. Herroepingsrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

  2. Retourprocedure: Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, neem dan contact met ons op via info@strijkplank.nl. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

  3. Staat van het product: Tijdens de herroepingstermijn verwachten wij dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te behouden.

  4. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

  5. Terugbetaling: Als we uw retourzending hebben ontvangen en deze voldoet aan onze retourvoorwaarden, zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour, overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief standaardverzendkosten.

  6. Uitzonderingen: Sommige producten kunnen vanwege hygiënische of veiligheidsredenen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken. Dit zal duidelijk worden vermeld op de productpagina. Daarnaast nemen wij sale artikelen niet terug.

Contact

Als u vragen heeft over verzending, retournering of een specifieke bestelling, neem dan gerust contact met ons op via info@strijkplank.nl

Dank u voor het winkelen bij Strijkplank.nl!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.